Літо починається, мовний табір відкривається

Англійська мова наполегливо увірвалася в наше повсякденне життя, і зараз ми не можемо уявити своє сьогодення без неї.

Третій рік поспіль у Семенівській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочато роботу літнього мовного табору “Wonderland”( «Країна чудес»), який працюватиме за тематичним напрямком – здоровий спосіб життя. Планується оздоровити 13 дітей 8-10 класів.

На урочистій лінійці учні представили свої виступи щодо важливості вивчення англійської мови, декламували вірші, співали пісні. Творчою родзинкою було виконання пісні Анітою Теслик “When I`m Gone”. Символічно учні старших класів пов`язали сині галстуки 8-класникам, які цього року поповнили ряди мовного табору.

Наступним етапом було оформлення кімнати для занять, розучування речівки і табірної пісні, ознайомлення з виховним планом. Перший день пройшов під назвою «День зустрічі», тому було проведено засідання круглого столу “Let me Introduce Myself”, де учні спочатку представляли себе, ставили запитання один одному, а потім висловлювали свої думки щодо необхідності мовних таборів. Оскільки табір буде працювати за напрямком здорового способу життя, то відбулася бесіда, на якій учні висловлювали своє відношення до шкідливих звичок та про те, як вберегти своє здоров`я від них.

Діти залишилися задоволені та сповнені мріями на гарний відпочинок і оздоровлення.

/Files/images/м1.jpg/Files/images/м2.jpg/Files/images/м3.jpg/Files/images/м4.jpg/Files/images/м5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 115