Літо починається, мовний табір відкривається

Англійська мова наполегливо увірвалася в наше повсякденне життя, і зараз ми не можемо уявити своє сьогодення без неї.

Другий рік поспіль у Семенівській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочато роботу літнього мовного табору “Wonderland”( «Країна чудес»), який працюватиме за українознавчим напрямком. Планується оздоровити 17 дітей 8-10 класів, в тому числі діти, що перебувають на диспансерному обліку, з неповних сімей, обдаровані та одна дитина учасника АТО.

Першого червня, на День захисту дітей, відбулося урочисте відкриття табору, на яке завітали гості: сільський голова Остапенко О.М. та представники СВК АФ «Семенівська» В`юн В.І. та Вакуленко Н.О. Вони побажали змістовного і цікавого відпочинку та порадували солодощами.

На урочистій лінійці учні представили свої виступи щодо важливості вивчення англійської мови, декламували вірші. Творчою родзинкою було виконання пісень “Lost on you” Юлією Вертій та “Alone” Анітою Теслик.

Наступним етапом було оформлення кімнати для занять, розучування речівки і табірної пісні, ознайомлення з виховним планом. Перший день пройшов під назвою «День зустрічі», тому було проведено засідання круглого столу “Why it is Important to Visit Summer Camp?”, де учні спочатку представляли себе, ставили запитання один одному, а потім висловлювали свої думки щодо необхідності мовних таборів.

Діти залишилися задоволені та сповнені мріями на гарний відпочинок і оздоровлення.

/Files/images/IMG_6204.jpg /Files/images/IMG_6209.jpg

/Files/images/IMG_6218.jpg

/Files/images/IMG_6235.jpg

/Files/images/IMG_6236.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 113