Відзначення 75-ї річниці вигнання з Семенівки нацистських окупантів

Уже сімдесят сім років відділяє всіх нас від того страшного дня, коли в кожну українську сім’ю надійшла зловісна звістка про початок великої кровопролитної війни. Безжальне колесо Другої світової війни прокотилося по українській землі, залишивши за собою розруху і безліч людських жертв.

Справжній масштаб цих великих втрат неможливо оцінити. Та навіть всевладний час не в змозі стерти із нашої пам’яті згадку про ті страшні і величні події. Нам ніколи не забути цієї страшної трагедії. Пам’ятаємо і воєнні дії на території нашої малої батьківщини. І зараз, у ці вересневі дні, згадуємо події, які передували її звільненню від ярма окупації.

11 вересня 2018 року в сквері Слави відбувся урочистий мітинг з нагоди 75-ї річниці вигнання з Семенівки нацистських окупантів.

Учні нашої школи взяли активну участь в цьому заході. Вони ознайомили присутніх з історичними подіями тих буремних років в рідному краї, звучала відповідна поезія, традиційна хвилина мовчання, були покладені квіти до Братської могили. Також були згадані і нинішні захисники нашої Вітчизни, які є гідними продовжувачами героїчної слави наших дідів і прадідів

/Files/images/z.JPG/Files/images/z1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 128