День Знань

День Знань

Відчуття, які виникають першого вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято вчителів, учнів, батьків, яке неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

1 вересня в Семенівській загальноосвітній школі пройшло свято Знань.

Директор школи Грицай Т.М. привітала всіх із чудовим святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

На святі були присутні гості – сільський голова Остапенко Олександр Михайлович, заступник голови СВК АФ «Семенівська» В’юн Володимир Васильович, голова профкому СВК АФ «Семенівська» Вакуленко Ніна Олексіївна, які привітали учнів з початком нового навчального року.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить, коли пролунав Дзвоник, що покликав хвилюючим акордом усю шкільну сім’ю в країну Знань.

/Files/images/q1.jpg /Files/images/q2.jpg/Files/images/q3.jpg/Files/images/q4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 102