Підлітки Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за ЗСЖ

Літній мовний табір “Wonderland” Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів продовжує свою роботу.

Головною метою роботи табору є активізація знань та акцентування уваги учнів на важливості здорового способу життя, забезпечення практики усного мовлення, активізація навичок індивідуальної роботи, роботи в групах та парах.

Кожен день у таборі має свою власну назву та об`єднаний одним тематичним напрямком. Тема “Healthy Lifestyle” є надзвичайно актуальною, особливо у підлітковому віці, тому виховна робота була спланована так, щоб діти могли поєднати вдосконалення своїх умінь та навичок з англійської мови із активним відпочинком. Жоден день не проходить без ранкової зарядки, спортивних та рухливих ігор, відпочинку на свіжому повітрі, походів.

Мовна практика є обов’язковою частиною занять, адже саме вона сприяє розвитку комунікативних навичок школярів. Діти беруть участь у виконанні цікавих завдань для оволодіння новою та закріплення вивченої лексики й ознайомлюються з цікавими фактами відповідно до тематики дня.

Для пошуку нової інформації школярі залучаються до використання Інтернет ресурсів, відвідання місцевої бібліотеки, перегляду фільмів та відеороликів англійською мовою.

/Files/images/от28.jpg/Files/images/от29.jpg/Files/images/от30.jpg/Files/images/от31.jpg/Files/images/от32.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 97